Showbiz

#pop #alte-genuri #r&b #mariah carey #monden #sarcina #copil #insarcinata #fetita #nick cannon #bebelus

Vine barza si la usa lui Mariah Carey?

Mariah Carey este insarcinata? Tot ce e posibil daca stai sa te iei dupa faptul ca, zilele trecute, diva R&B a fost vazuta prin magazinele de copiii cumparand hainute si accesorii pentru bebelusi, printre care si un patut roz de 200.000 $.

Mai mult decat atat, o sursa din interior a marturisit ca „ea [cantareata] a rugat un designer de interior , Kenneth Bordewick, sa ii proiecteze un dormitor roz. Mariah Carey a renuntat la ideea unei adoptii”.

Artista incearca de mult timp sa aiba un copil. De curand, aceasta impreuna cu sotul ei, Nick Cannon au fost vazuti la o clinica de fertilitate din Beverly Hills, Southern California Reproductive Center.

Se pare ca vizita facuta la un specialist pentru ca Mariah sa ramana insarcinata a fost o idee buna, avand in vedere ca diva R&B a marturisit ca in curand va avea un bebe.

In ceea ce priveste sexul copilului, e simplu. Ce s-ar potrivi cel mai bine cu un patut roz si hainute in aceeasi culoare, daca nu o fetita?  Oficial, nu s-a facut nicio declaratie, se subintelege insa ca diva va avea o urmasa cu care sa imparta hainele si stralucirea de pe covorul rosu .

De altfel, cantareata a anulat un turneu mondial , apropiatii cuplului sustinand ca motivul este o sarcina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea