Showbiz

#fast&furious #paul walker #vin diesel #continuare #film #actiune #masini #sport

Vin Diesel este furios si iute in box office

Cel de-al patrulea film al seriei Fast & Furious a incasat, in cele trei zile ale premierei, nu mai putin de 72.5 milioane de dolari in box office-ul Statelor Unite.

In Fast & Furious, Brian (Paul Walker) il ajuta pe Dominic (Vin Diesel) sa ii dea de urma unui traficant de heroina , banuit de moartea lui Letty (Michelle Rodriguez). Cei doi castiga increderea criminalului, ajungand sa faca parte din echipa lui. De aici si pana la cursele ilegale de masini nu mai este foarte mult.

Pe locul al doilea in clasament se afla fostul ocupant al primei pozitii, filmul de animatie Monsters Vs. Aliens, care a incasat peste 33 milioane de dolari.

Horror-ul The Haunting in Connecticut a coborat pe locul al treilea, cu incasari de 9.5 milioane de dolari, urmat de thriller-ul Knowing - 8.13 milioane – si comedia I Love You, Man – 7. 85 milioane dolari,

Intreg box office-ul american

  1. Fast & Furious - 72.5 mil.
  2. Monsters vs Aliens - 33.5 mil.
  3. The Haunting in Connecticut - 9.55 mil.
  4. Knowing -  8.13 mil.
  5. I Love You, Man - 7.85 mil.
  6. Adventureland - 6.01 mil.
  7. Duplicity - 4.3 mil.
  8. Race to Witch Mountain - 3.35 mil.
  9. 12 Rounds - 2.3 mil.
  10. Sunshine Cleaning - 1.88 mil.

Urmareste trailerul filmului Fast & Furious

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea