Showbiz

#rock #u2 #album nou #lansare #14 noiembrie 2008 #bono #no line on the horizon

Viitorul disc U2 se va numi “No line on the Horizon"

 
Noul album album U2 se va intitula “No Line On The Horizon”, potrivit Sunday Mirror.  Albumul urmeaza sa fie lansat pe 14 noiembrie.

Bono si trupa sa au intrat in studio-ul din Dublin inca din iarna acestui an. Albumul beneficiaza de aportul unor vechi colaboratori ai trupei ( Brian Eno si Daniel Lanois)

“ Incercam sa depasim sound-ul ce persista actualmente pe piata si sa elaboram ceva genial. Bono este responsabil de versurile pieselor, iar baietii au strans foarte mult material in ultimele luni”, a povestit Lanois pentru revista Billboard.

U2 se reinventeaza

Despre noul album, Bono, vocalistul formatiei marturiseste: “Sunt niste influente de tranzitie, dar si niste sunete puternice de chitara care apar pe final. Nu seamana cu nimic din ce am facut in trecut si nu cred ca seamana cu ceva ce a mai facut cineva”.

Formatia U2 a marcat profund muzica anilor '80, aducand in prim plan un suflu nou si schimbandu-si stilul de la album la album. U2 au vandut peste 120 milioane albume de-a lungul carierei lor ce se intinde deja peste mai bine de doua decenii.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea