Showbiz

Viggo Mortensen - in continuarea filmului "Dansand cu lupii"

Cu siguranta Hollywood-ul nu se afla intr-o perioada creativa, nici macar originala, judecand dupa lungul sir, aparent interminabil al continuarilor unor sau care au avut un succes semnificativ. Studiourile s-au pus pe facut prequel -uri, sequel -uri, spin-off-uri, etc., in speranta de a a-si rotunji castigurile, reducand filmele de la arta la .

Cel mai nou proiect ce va continua o poveste inceputa demult, tare demult, este, se pare, The Holy Road. Filmul este continuarea faimosului Dances With Wolves, western -ul american cu Kevin Costner pe post de regizor si actor principal, care a obtinut nu mai putin de 7 premii Oscar . Totusi, Costner nu doreste sa-si reia rolul in noul film, asa ca producatorii au trebuit sa se reorienteze catre actorul Viggo Mortensen, Aragorn din trilogia Lord of the Rings.

The Holy Road va continua povestea filmului din 1990, actiunea avand loc la 11 ani de la povestea din Dances With Wolves: triburile de indieni Comanche sunt in declin constant, iar amenintarea reprezentata de populatia alba este din ce in ce mai mare. Titlul filmului face referire la calea ferata transcontinentala, un simbol al conflictului dintre doua civilizatii.

Regizorul noii productii va fi Simon Wincer, cel care a realizat si Eliberati-l pe Willy/Free Willy (1993) si Into the West, produs de Steven Spielberg, iar din distributie vor face parte Graham Greene, Mary McDonnell si Wes Studi.

Trailer Lord of the Rings: The Return of the King


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea