Showbiz

#viggo mortensen #sigmund freud #a dangerous method

Viggo Mortensen - de nerecunoscut in rolul lui Sigmund Freud (FOTO)

Viggo Mortensen si Michael Fassbender filmeaza a dangerous method la Viena, un film despre relatia dintre parintii psihanalizei, Sigmund Freud si Carl Jung.

viggo mortensenFotografii i-au surprins pe cei doi actori pe platourile de filmare din capitala Austriei, astfel incat ne putem face o idee despre cum va arata filmul A Dangerous Method. Imbracati in costume de epoca, actorii se plimba prin parcul Belvedere. Cu o proteza nazala si lentile de contact inchise la culoare, Viggo Mortensen este cam greu de recunoscut in pielea lui Sigmund Freud .

Filmul A Dangerous Method este bazat pe piesa de tearu the talking cure a lui Christopher Hampton, inspirata la randul ei din viata lui Freud. Povestea din film se axeaza pe relatia mentor-discipol dintre Freud si mai tanarul Jung.

Din distributie mai fac parte Keira Knightley in rolul Sabina Spielrein si Vincent Cassel in cel al unui pacient depravat si fara limite.

David Cronenberg semneaza regia productiei ale carei filmari au inceput in mai. Din Austria echipa filmului se va deplasa ulterior in Germania si Elvetia. Premiera va avea loc in 2011 la o data care va fi anuntata ulterior.

Mai multe fotografii de la filmarile lui A Dangerous Method pot fi accesate AICI.

Credit foto : tt.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea