Showbiz

Victoria Beckham - in filmul lui Tom Cruise

Toata lumea stie ca de cand si-au mutat domiciliul pe coasta de vest a SUA, sotii David si victoria beckham se afiseaza foarte des in compania unui alt cuplu fabulos si celebru, Tom Cruise si Katie Holmes. Mai nou, se pare ca starul american Tom Cruise i-a propus Victoriei sa faca parte din noul sau proiect cinematografic, Hardy Men, in care el va detine rolul principal.

Tom Cruise a lasat-o fara cuvinte pe Victoria Beckham, cand, recent, la cea de-a 34 a aniversare a cantaretei, i-a lansat invitatia de a realiza costumele pentru noul film. Victoria a fost incantata si a acceptat oferta lui Cruise. In plus, cantareata va avea si o aparitie in productia Hardy Men, o ecranizare dupa o serie de carti de povesti intitulata "The Hardy Boys".

Nu este prima data cand Victoria Beckham cocheteaza cu filmul, cantareata a mai aparut intr-un rol episodic anul trecut in serialul TV Ugly Betty, unde a jucat rolul domnisoarei de onoare la nunta personajului Wilhelmina Slater, interpretata de Vanessa Williams.

Trailer Ugly Betty


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea