Showbiz

#serial tv #red hot chili peppers #anthony kiedis #hbo

Viata solistului Red Hot Chili Peppers va fi subiect de serial TV

Viata sollistului formatiei red hot chili peppers - Anthony Kiedis - va fi transpusa intr-un serial de televiziune produs de HBO, potrivit site-ului tv.hollyscoop.com.

Serialul va fi inspirat din cartea autobiografica Scar Tissue, lansata in 2004. Desi cartea prezinta o perioada tulbure din viata artistului, serialul va urmari, in stilul unei comedii amare, scena rock a anilor '70, pe vremea in care tatal artistului era un traficant de droguri.

Kiedis spune despre relatia sa cu tatal sau ca: "M-a initiat intr-un stil de viata incitant, dedicat culturii. O parte din viata mea a fost incarcata de problemele adultilor, pe care n-am fost in stare sa le diger. A fost o perioada plina a vietii mele, dar care m-a pus la incercare. Am fost aruncat in mentalitatea unui adult de la 11 ani."

Artistul spera ca serialul TV sa reface relatia sa cu tatal sau.

Formatia Red Hot Chili Peppers a fost fondata in anul 1983 si a realizat mai multe albume de succes, printre care Blood Sugar Sex Magik (1991), Californication (1999) sau By The Way (2002).

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste videoclipul piesei Snow(Hey Oh) - Red Hot Chili Peppers

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea