Showbiz

#titanic #james cameron #avatar #trailer

Vezi primul trailer al filmului Avatar

In sfarsit, primele imagini ale celui mai nou film semnat James Cameron – Avatar – au fost puse la dispozitie publicului prin lansarea primului teaser trailer.

Trailer-ul ni-l prezinta pe Jake Sully, personajul interpretat de Sam Worthington, si avatarul sau, cum arata planeta Pandora si pe Na’vi – creaturile inalte de trei metri ce populeaza planeta.

Plimband privitorii printr-o lume noua, dincolo de imaginatia lor, povestea filului urmareste un erou reticent intr-o calatorie de mantuire si descoperire. Jake Sully este trimis sa infiinteze o colonie umana pe o planeta indepartata numita Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage si de a folosi cat mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei.

Dupa o serie de evenimente ce arata cu adevarat cine e de partea dreptatii, Jake ajunge sa se lupte alaturi de rasa bastinasilor Na'vi chiar impotriva oamenilor. Bastinasii au o proprietate foarte interesanta, de aici venind si numele filmului.

James Cameron (Titanic) s-a gandit pentru prima oara la acest film acum 14 ani, insa productia propriu-zisa a demarat de-abia anul trecut, folosindu-se camere de filmat construite chiar de catre Cameron.

Urmareste trailerul filmului Avatar, regizat de James Cameron


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea