Showbiz

#mutanti #x men #first class #nicholas hoult

Vezi ce mutanti noi apar in X-Men: First Class

In About a Boy a jucat un pusti abuzat de colegii de scoala , in Clash of the Titans s-a batut cu Medusa, acum Nicholas Hoult intra in pielea unui mutant in noul film din seria X-Men, First Class , anunta Deadline.com.

Hoult va fi mutantul Beast in filmul regizat de Matthew Vaughn, dupa ce in The Last Stand rolul a fost interpretat de Kelsey Grammer.

Nicholas Hoult i-a impresionat pe critici pe cand era inca doar un pusti in filmul About a Boy, in care a jucat alaturi de Hugh Grant. Recent a putut fi vazut in filme ca A Single Man si Clash of the Titans, iar in curand va incepe filmarile la Mad Max: Fury Road.

Insa cum productia acestui film a fost reprogramata, Hoult va filma mai intai pentru X-Men: First Class. Alti actori confirmati deja pentru blockbuster-ul lui Vaughn sunt James McAvoy (Charles Xavier), Michael Fassbender (Magneto) si Alice Eve ( Emma Frost ).

De asemenea, X-Men: First Class il va aduce pentru prima data pe ecrane pe mutantul Banshee, care poate zbura cu viteza sunetului. Acesta va fi interpretat de Caleb Landry Jones.

X-Men: First Class va avea premiera pe 3 iunie 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea