Showbiz

#muzica #the balkan girls #elena gheorghe #romania #poll #sondaj #clasament #eurovision 2009 #dance #pop

Vesti bune: Elena Gheorghe creste in sondaje

Avand in vedere ca toate tarile participante la Eurovision 2009 , in numar de 42, si-au anuntat concurentii, Esctoday a initiat un nou sondaj. Spre deosebire cel precendent, noul sondaj ofera sanse egale tuturor participantilor. 

Astfel, in noul clasament Romania este pe o panta ascendenta a popularitatii. „ The Balkan Girls ”, interpretata de Elena Gheorghe se pozitioneaza pe locul 12 (fata de 26 in sondajul precedent).

Cea mai interesanta intorsatura de situatie a fost insa cazul Bosniei & Herzegovina care a urcat de pe locul 12 pe locul 1 , cu melodia „Bistra Voda”, in interpretarea Reginei.

Si Franta a inregistrat o imbunatatire importanta. Melodia Patriciei Kaas, „Et S`il fallait Le Faire” a ajuns pe pozitia a 2 de pe locul 15, in sondajul precedent.

Cea de-a 3-a pozitie in noul poll este ocupata de Alexander Rybak , reprezentantul Norvegiei. Piesa acestuia, „Fairytale” a cazut se pare de pe locul 1 din clasamentul trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea