Showbiz

#2011 #lansare #avengers #thor #iron man #hulk #eroi #supereroi #marvel #spider-man

Vara lui 2011 - anotimpul supereroilor Marvel

In vara lui 2011, studiourile Marvel vor aduce pe marile ecrane trei productii cu , inclusiv cea de-a patra parte a aventurilor Omului Paianjen, care va fi lansat pe 6 mai, scrie variety.com.

Spider-Man 4 va fi urmat, pe 17 iunie, de Thor – zeul fulgerelor si al razboiului, iar pe 22 iulie va sosi . Ultimele doua filme sunt finantate in totalitate de Marvel si distribuite de Paramount Pictures .

Ca un rezultat al acestor mutari, Marvel a anuntat amanarea lansarii peliculei cu aproape un an – de pe , pe 4 mai 2012.

Cei de la Marvel Entertainement au declarat ca Thor si vor servi drept un liant puternic pentru The Avengers , care ii va uni pe Iron Man, Capitanul America, Thor si Incredibilul Hulk.

Noul program este facut in asa fel ca filmul The Avengers sa aiba un impact mai mare asupra publicului. Mai intai introducerea personajelor - cum s-a intamplat anul trecut cu Iron Man si Incredibilul Hulk - iar apoi filmul cu intreaga echipa.

Data lansarii noului Iron Man nu a fost schimbata: 7 mai 2010.

In momentul de fata, productiile cu supereroi ale companiei Marvel domina programul verii din 2011.

Urmareste trailerul filmului Incredibilul Hulk, cu Edward Norton

 
Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea