Showbiz

#alte-genuri #pop #vanessa-mae #concert #anulat #muzica #bucuresti

Vanessa Mae nu mai vine in Romania

Recitalul pe care trebuia sa-l sustina violonista la Bucuresti a fost anulat. Concertul ar fi trebuit sa aiba loc pe 30 noiembrie, dar din motive tehnice , acesta nu se va mai putea tine.

Evenimentul a fost anulat „din motive obiective legate de imposibilitatea asigurarii tehnicii, care nu au nicio legatura cu Artista sau Compania Organizatoare”, conform organizatorilor.

Cei care au cumparat bilete pentru concertul Vanessa-Mae isi pot recupera banii din punctele de vanzare de unde au achizitionat tichetele.

Pentru a-si primi banii inapoi, persoanele in cauza trebuie sa se prezinte la ghisee cu biletele procurate si codul comenzii de bilete.

Daca exista persoane care au cumparat tichetele, online, de pe site-ul bilete.ro, acestea le pot returna in perioada 28 octombrie – 15 noiembrie (dupa aceasta data nu se va mai primi retur niciun bilet).

Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson sau Vanessa-Mae este originara din Singapore. Artista s-a nascut pe 27 octombrie 1978, in aceeasi zi de nastere cu Niccolo Paganini.

Vanessa este recunoscuta pe plan international ca fiind una dintre cele mai bune violoniste, fiind apreciata aptitudinile sale tehnice si pentru imbinarea muzicii clasice cu cea pop. De altfel, artista cand vorbeste despre stilul sau musical, il descrie ca fiind „o fuziune violonista techno-acustica”.

Vanessa a debutat in cariera sa muzicala in 1988, cand a interpretat pe scena festivalului international Schleswig-Holstein Festival. De asemenea, in acelasi an, artista a concertat pentru prima data in tara sa adoptiva, Marea Britanie, acompaniata fiind de Philharmonia Orchestra din Londra.

La numai 13 ani, artista intra in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai tanara solista ce a inregistat concertele pentru vioara de Tchaikovsky si Beethoven.  

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea