Showbiz

#pop #alte-genuri #vanessa-mae #concert #romania #bucuresti #30 noiembrie #muzica

Vanessa-Mae concerteaza la Bucuresti pe 30 noiembrie

 
Violonista Vanessa-Mae vine in Romania. Talentata artista va sustine un concert pe data de 30 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolul va incepe la ora 20.00.

Biletele pentru acest recital vor putea fi procurate online de pe site-urile biletedelatati.ro, blt.ro, eventim.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro.

De asemenea tichetele sunt disponibile si la Casa de bilete a Salii Palatului, la Magazinul Muzica, la Teatrul National Bucuresti , Teatrul Notara, reteaua magazinelor Diverta si Carrefour si in statiile de metrou Unirii 1 si 2.

Vanessa-Mae este originara din Singapore. Artista s-a nascut pe 27 octombrie 1978, in aceeasi zi de nastere cu Niccolo Paganini.

Interpreta este recunoscuta pe plan international ca fiind una dintre cele mai bune violoniste, apreciata fiind pentru aptitudinile sale tehnice si pentru imbinarea muzicii clasice cu cea pop. De altfel, artista cand vorbeste despre stilul sau muzical, il descrie ca fiind „o fuziune violonista techno-acustica”.

Vanessa a debutat in cariera sa muzicala in 1988, cand a interpretat pe scena festivalului international Schleswig-Holstein Festival. De asemenea, in acelasi an, artista a concertat pentru prima data in tara sa adoptiva, Marea Britanie, acompaniata fiind de Philharmonic Orchestra din Londra.

La numai 13 ani, artista intra in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai tanara solista ce a inregistat concertele pentru vioara de Ceaikovski si Beethoven.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea