Showbiz

#rock

Vama lanseaza primul videoclip live

Vama va lansa in curand videoclipul piesei "Suflet normal", ce va fi viitorul single de pe albumul de debut, conform spuselor lui Tudor Chirila , solistul trupei.

"Vroiam sa il lansam (n.r. single-ul) odata cu clipul, care mai dureaza doua saptamani - sa-l montam si sa il facem asa cum trebuie. Videoclipul este cu imagini din concert si ne gandim sa suprapunem chiar inregistrarea audio live" a precizat Chirila.

In curand va fi lansat DVD-ul cu concertul Vama

In plus, membrii trupei vor sa lanseze si un DVD ce va cuprinde concertul de la Arenele Romane din 6 iunie , cat si realizarea unui lung-metraj cu personajele animate din clipul "Pe sarma".

Wannabe si Henry pe marele ecran

"E visul meu: sa transformam povestea `De pe sarma` intr-un lung metraj, sa dezvolti cele 5 minute in 90 de minute. Am vorbit cu producatorul acestor desene, cu Tudor Avramut, si a spus ca ar fi doi ani de munca" a explicat Tudor.

In ceea ce priveste viitoarele concerte, acestea se vor tine in special in zona Ardealului. Din toamna, trupa Vama doreste sa initieze un turneu prin licee. "Eu nu m-am bucurat de liceu... Eram timid... eram emo" a glumit Tudor Chirila.

Trupa Vama a luat nastere dupa scindarea grupului Vama Veche in septembrie 2006. In urma rupturii, Tudor Chirla si Eugen Caminschi au infiintat grupul Vama, iar Traian Balanescu, Razvan "Lapi" Lupu si Liviu Manescu au infiintat Trupa Veche .

Pana acum Vama a scos 2 clipuri, "Bed for love" si "Pe sarma", ambele bucurandu-se de succes in randul fanilor.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea