Showbiz

#rock #vama #concert #bucuresti #colectia toamna-iarna #9 decembrie #muzica

Vama lanseaza "Colectia Toamna-Iarna" pe 9 decembrie

Vama va sustine un concert pe 9 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul se numeste „Colectia Toamna – Iarna” si va incepe la ora 20.00.

Biletele pentru acest concert vor fi puse in vanzare pe site-ul bilete.ro. Preturile variaza in functie de pozitia fata de scena astfel: Categ. I: 50 lei, Categ. II: 40 lei si Categ III: 30 lei.

Trupa Vama a luat nastere dupa scindarea grupului Vama Veche in septembrie 2006. In urma rupturii, Tudor Chirla si Eugen Caminschi au infiintat grupul Vama, iar Traian Balanescu, Razvan "Lapi" Lupu si Liviu Manescu au infiintat Trupa Veche .

In prezent Vama este este alcatuita din: Tudor Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitara, Raul Kusak – clape, Lucian (clopo) Cioarga – tobe si Dan (prepe) Opris – bass .

Pana acum trupa a lansat un album, „Vama”, de pe care au fost facute doua videoclipuri la piesele, „Bed for love” si „Pe sarma”, ambele bucurandu-se de succes in randul fanilor.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea