Showbiz

#bucuresti #club fabrica #ziua femeii #tudor chirila #vama #concert #rock

Vama – concert de Ziua Femeii in Fabrica

Trupa Vama va sustine un concert special in Bucuresti, cu ocazia Zilei Femeii. Show-ul din 8 martie va avea loc in Club Fabrica , dupa ora 20.00. Biletele vor putea fi achizitionate de pe www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro si din magazinele Diverta.

Inainte de concertul de la Bucuresti, Tudor Chirila & Co vor mai poposi la Oradea (5 martie) si Timisoara (6 martie). Show-ul de la Oradea se va desfasura in Club Blue Monday, iar cel din din Timisoara va avea loc in Club The Note. Ambele concerte vor avea loc de la ora 22.00.

Vama este in prezent una dintre cele mai iubite formatii din Romania. Pe 6 iunie 2008, in cadrul unui super show la Arenele Romane , Vama a lansat discul de debut intitulat „Vama”. Fiecare piesa de pe noul disc a fost promovata printr-o campanie inedita.

Videoclipul „Bed for love” a fost lansat pe Yahoo Messenger , acumuland peste 40.000 de vizualizari chiar din prima zi. Piesa „Pe sarma” a beneficiat de un videoclip animat, lansarea lui avand loc online. Videoclipul „Suflet normal” a fost filmat in timpul show-ului incendiar de la Arenele Romane. Lansarea videoclipului „Tata taie porcu’” a generat sute de articole si comentarii in presa scrisa si pe bloguri, ca urmare a campaniei electorale organizate de formatia Vama pentru Porcul Parlamentar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea