Showbiz

#salonic #silver alexander #premiu #festival de film #adrian sitaru #pescuit sportiv

Valuri de premii pentru filmul "Pescuit sportiv" in regia lui Adrian Sitaru

Filmul Pescuit sportiv , in regia lui Adrian Sitaru a primit premiul silver alexander (premiul special al juriului) in valoare de 22.000 de euro duminica seara, in cadrul Festivalului International de Film de la Salonic, Grecia.

In plus, cele doua actrite din film, Maria Dinulescu si Ioana Flora au primit premiul de interpretare in cadrul aceluiasi festival. La ceremonia de decernare a premiilor au fost prezenti regizorul Adrian Sitaru si actrita Maria Dinulescu.

Pescuit sportiv spune povestea unui cuplu obisnuit, care trece printr-o experienta extrema, accidentarea unei tinere. Pentru ca acest lucru ar duce la compromiterea unei vieti, ea il convinge pe el ca e mai bine sa ascunda cele intamplate. Desi tanara accidentata isi revine, lucrurile evolueaza intr-o directie imprevizibila pentru personaje, punandu-le in situatii dificile, scotand la iveala probleme grave ale vietii lor intime si nu numai.

Festivalul International de Film de la Salonic este cel mai important festival de film din spatiul balcanic, aflandu-se in acest an la cea de-a 49-a editie. Este un festival dedicat celor mai inovatoare productii independente, pe care le aduce la recunoastere internationala. Filmul lui Adrian Sitaru a mai castigat premiul juriului la Festivalul de Film de la Estoril (Portugalia) sambata, 22 noiembrie.

Urmareste trailerul filmului Pescuit sportiv.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea