Showbiz

Valkyrie pe marile ecrane in 2009

Abia anul viitor il vom vedea pe Tom Cruise incercand sa il asasineze pe Hitler deoarece producatorii filmului au decis inca o data sa amane lansarea productiei regizata de Bryan Singer .

Dupa ce anul trecut au preferat amanarea lansarii filmului pentru a nu intra in competitie cu si MGM care tin drepturile asupra difuzarii thrillerului au declarat ca abia pe 13 februarie 2009 vom avea ocazia sa il vedem pe din Berlin unde ofiterul german von Stauffenberg a fost executat. Pentru a motiva acest refuz, germanii au mentionat ca Tom este o vedeta "controversata" si risca sa creeze în spiritul public o legatura "contradictorie" intre "curajul civic al unui barbat care s-a angajat sa lupte impotriva totalitarismului", pe de o parte, si "o cvasi-operatiune scientologica ", de cealalta parte.

De asemenea, o parte din familia ofiterului a fost impotriva filmarilor la Valkyrie pentru ca se temea ca actorul se va folosi de ocazie pentru a face propaganda religiei scientologice. In cele din urma, in toamna lui 2007, Cruise a primit permisiunea de a filma la Bendlerblock, mausoleul din Berlin.

Trailer Valkyrie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea