Showbiz

#cinema #film #wanted #angelina jolie

Va reinvia Angelina Jolie in Wanted 2?

Producatorii peliculei " Wanted ", in care Angelina Jolie a interpretat unul dintre rolurile principale, au anuntat ca sunt interesati sa realizeze " Wanted 2 ", informeaza Femalefirst.co.uk.

Regizorul Timur Bekmambetov mai are o singura dilema : cum sa readuca la viata personajul asasinei Fox (Angelina Jolie) care a primit un glont in cap la finalul primului Wanted.

"Daca va aduceti aminte din primul film , avem o camera de recuperare cu baile de ceara. Stim cum sa facem asta, dar e destul de greu, deoarece glontul este in capul ei. Dar trebuie sa existe un motiv pentru care ea sa se intoarca si noi stim motivul", a declarat Bekmambetov.

Filmarile la Wanted 2 vor incepe in iarna aceasta, insa Jolie nu a confirmat inca daca va mai participa la continuarea peliculei care a avut un mare succes si care a inregistrat incasari de 339 millioane de dolari in intreaga lume.

Urmareste trailerul filmului Wanted:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea