Showbiz

#cinema #film #bomba #terorism #inglourious basterds #quentin tarantino #brad pitt

Va provoca Inglourious Basterds dezastre in Rusia?

O serie de cinematografe din Rusia au fost amenintate cu bomba daca vor difuza " Inglourious Basterds ", ultima pelicula semnata de Quentin Tarantino , anunta RIA Novosti.

Purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne din Rusia a anuntat ca cinematografele din orasul rus Ekaterinsburg, localizat in Urali, au primit amenintari cu bomba in cazul in care isi vor respecta programul si vor proiecta Inglourious Basterds.

Sala de proiectii cinematografice Salut este prima victima a extremistilor rusi care au trimis o scrisoare prin care se anunta ca sala va sari in aer daca nu anuleaza toate proiectiile filmului lui Quentin Tarantino. Astfel, miercuri, in urma primirii acestei scrisori, sala a fost de urgenta evacuata. Dupa investigatia specialistilor genisti , s-a constatat ca fusese o alarma falsa deoarece nu s-au gasit dispozitive explozibile in interiorul cinematografului.

"O echipa de genisti si ofiterii de politie din departamentul de lupta impotriva actelor de extremism au sosit imediat la fata locului. A fost efectuata o cercetare amanuntita la fata locului ", a declarat Valeri Gorelih, unul dintre oficialii rusi care se ocupa de acest caz.

Inglourious Basterds spune povestea unui grup de militari americani evrei condusi de Aldo Raine (Brad Pitt) care au misiunea de a omoari si teroriza ofiterii din armata nazista in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea