Showbiz

#twilight #saga #serie #eclipse #franciza #new moon #film

Va exista un Twilight 5?

Cei de la Summit Entertainment au dezmintit zvonul potrivit caruia ar exista si un al 5-lea film din seria „Twilight”.

Boo Boo Stewart, actor distribuit in cea de-a 3-a parte a francizei, Eclipse, a declarat cu putin timp in urma ca vor fi 5 filme din saga Twilight, lucru neconfirmat de cei de la Summit.

„Am auzit ca vor mai fi facute inca 3 filme”
, a spus Stewart pentru Acces Hollywood. „Eclipse, Breaking Dawn si inca unul”, a completat acesta.

Insa, potrivit Usmagazine.com, un reprezentant al Summit-ului (producatorii francizei), a contrazis cele spuse de Stewart. „Apreciem entuziasmul tanarului nostru actor fata de franciza si rolul sau, dar, din nefericire, comentariile sale cu privire la numarul de filme au fost unele eronate”, a explicat reprezentantul studiourilor.

„Fanii insa pot sa stea linistiti, ii asiguram ca Breaking Down va ajunge pe marile ecrane. Suntem in prezent in negocieri cu Stephenie Meyer ”, a completat acesta.

Aceasta franciza, care are in centru povestea unor vampiri, este bazata pe o serie de 4 romane scrise de Stephenie Meyer. Twilight, primul film, a fost un blockbuster in box office anul trecut cand a fost lansat. Sequel-ul New Moon se anunta a fi un succes la fel de mare.

In prezent, se filmeaza la cel de-al 3 episod al seriei, Twilight Saga: Eclipse programat sa apara pe 30 iunie 2010.

Urmareste cel mai nou trailer New Moon, cu Kristen Stewart si Robert Pattinson in rolurile principale:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea