Showbiz

#alte-genuri #muzica populare #lansare #album #ion dolanescu

"V-am iubit pe toti" - testamentul muzical al lui Ion Dolanescu

La doar cateva zile de la trecerea in nefiinta a marelui artist Ion Dolanescu , casa de discuri RBA anunta aparitia unui ultim album al regretatului cantaret, material ce se intituleaza “V-am iubit pe toti”. Discul contine 18 piese, melodii care nu au mai fost incluse pe niciun alt  album al marelui interpret. 
 
Titlul albumului a fost ales in urma dorintei cantaretului de a transmite un mesaj celor ce l-au iubit si anume ca si-a dorit ca muzica lui sa aiba ecou in inimile tuturor romanilor, ca este un artist al tuturor romanilor, nu doar al Olteniei, asa cum deseori a fost gresit catalogat.
 
“Mai ales in ultimele zile de la tragica disparitie a maestrului, foarte multi l-au nedreptatit, numindu-l interpret de folclor, lucru pe care nu pot sa-l permit, pentru ca este eronat, iar in numele respectului pe care i-l port lui Ion Dolanescu , as vrea sa indrept macar un pic aceasta injustitie.”, a declarat Radu Baron , directorul casei de discuri RBA.
 
“Trebuie sa se stie ca Ion Dolanescu  a avut foarte putine preluari din folclor si mult mai multe piese compuse chiar de el sau special pentru el, iar in aceste piese originale a constat succesul lui, nu in preluari folclorice cum au facut mai toti.”, a adaugat Baron.
 
Albumul“V-am iubit pe toti” va fi disponibil in magazinele de specialitate din intreaga tara, incepand cu luna aprilie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea