Showbiz

#nou #supererou #marvel #ant-man

Un nou supererou de la Marvel pe ecrane: Ant-Man

Pentru cei care nu s-au saturat de supereroi (cred ca nu trece o zi fara sa mai cada vreunul in plasa adaptarilor), poate va va bucura stirea ca Marvel se pregateste sa ecranizeze benzile desenate cu , anunta digitalspy.co.uk.

Presedintele Marvel, Kevin Feige, a acordat recent un interviu pentru site-ul Hype, mentionand ca productia lui Ant-Man ar putea incepe dupa incheierea filmarilor la The Avengers .

“Ne-am gandit la un posibil calendar pentru inceperea productiei odata ce regizorul va incheia turneul de promovare a filmului Scott Pilgrim. Este foarte posibil sa incepem productia la sfarsitul acestui an sau la inceputul anului viitor. Oricum lansarea filmului va avea loc dupa premiera lui The Avengers ”, a spus Feige.

Creat de , Larry Lieber si Jack Kirby , Ant-Man a aparut pentru prima data in 1962 in paginile seriei de benzi desenate Tales to Astonish. Micutul erou a devenit apoi unul dintre membrii fondatori ai grupului The Avengers.

Deocamdata nu se stie daca Ant-Man isi va face aparitia in mega-productia The Avengers, care va fi lansata in 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea