Showbiz

Un nou film de animatie cu si despre dragoni

Mai multe vedete isi vor imprumuta vocile pentru cel mai nou proiect de animatie de la DreamWorks Animation. Printre acestea se numara , Gerard Butler, , si , care au semnat deja pentru da viata personajelor din pelicula animata, .

Inspirat de primul roman dintr-o serie de carti pentru copii al scriitoarei Cressida Cowell, povestea fantastica il are in prim plan pe fiul timid al unei capetenii vikinge, care trebuie sa captureze si sa dreseze un dragon pentru a deveni membru al tribulu sau.


Jay Baruchel isi va imprumuta vocea personajului principal, un baietel pe nume Hiccup Horrendous Haddock the Third, care trebuie sa se descurce cu un dragon necooperant si neportrivit pentru el. Gerard Butler (300 Eroii de la Termopile) va da voce tatalui lui Hiccup, seful de trib, Stoick the Vast, in timp ce America Ferrera (Ugly Betty) ii va imprumuta vocea lui Astrid, o prietena ce-l ajuta pe micul Hiccup sa treaca cu bine peste incercarea de a imblanzi dragonul.

Jonah Hill va da voce personajului Snotlout, un bataus care crede ca el ar trebui sa fie urmatoarea capetenie a tribului, iar Christopher Mintz-Plasse il interpreteaza pe Fishlegs, un viking mare la stat, dar mic la cap.

Productia va purta semnatura regizorala a lui Peter Hastings (The Country Bears)si va fi realizata in 3D. Se preconizeaza ca How to Train Your Dragon , va fi lansat in martie 2010, desi initial ar fi trebuit sa ajunga in salile de cinema in toamna lui 2009.

TrailerThe Country Bears


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea