Showbiz

#rock #guns n' roses #axl rose #richard furtus #chinese democracy #album #muzica #melodie #turneu #zvon

Un nou album Guns N`Roses in 2009?

Axl Rose ( foto ), frontman-ul trupei Guns N`Roses, a lasat sa se inteleaga ca anul acesta grupul ar putea lansa un nou album, o continuare a LP-ului „ Chinese Democracy ”.

Rose a comunicat cu fanii de pe diverse forumuri si a postat mesaje online in care preciza ca mai sunt suficiente melodii ce nu au fost incluse pe „Chinese Democracy”, materiale pe care le-ar putea folosi pentru un nou album lansat curand.

„Deocamdata ne vom concerta pe acest album dar intotdeauna am gandit acest disc ca fiind unul dublu”, a explicat Axl intr-un mesaj.

De altfel, „Chinese Democracy”, albumul asteptat de fanii Guns N`Roses aproape 15 ani, a inregistrat un record pe MySpace, fiind accesat de 25 de utilizatori pe secunda inainte de lansarea oficiala ce a avut loc pe 23 noiembrie 2008 .

Legat de acest disc, nu demult s-a afirmat ca trupa ar pregati un turneu mondial de 2 ani pentru promovarea materialului discografic. Zvonul a fost insa infirmat de catre chitaristul trupei, Richard Furtus .

„Ok, se pare ca am fost inteles gresit din nou. Nu am spus niciodata ca trupa va canta la St. Louis, nici ca vom face show-uri gratis sau ca vom demara un turneu mondial de 2 ani, in luna martie a acestui an. Repet, niciodata n-am spus asa ceva”, a subliniat Richard Furtus, chitaristul trupei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea