Showbiz

#model #victoria's secret #megan fox #transformers 3

Un model de la Victoria's Secret o inlocuieste pe Megan Fox in Transformers 3?

Transformers 3 n-o mai are pe Megan Fox pe afis, insa producatorii i-au si gasit inlocuitoare frumoasei actrite in persoana unui model de la Victoria’s Secret, anunta digitalspy.co.uk.

Favorita pentru rolul feminin din cel de-al 3-lea film al seriei Transformers este Rosie Hungtington-Whiteley, top model pentru Victoria’s Secret, care se afla deja in negocieri cu producatorii blockbuster-ului pentru a o inlocui pe Megan Fox.

Daca va primi rolul, si sunt sanse foarte mari sa se intample asta, Hungtington-Whiteley se va afla la primul ei rol in film. Printre alte actrite care ar putea-o substitui pe Fox se numara Katie Cassidy si Gemma Arterton.

Megan Fox si-a anuntat retragerea din franciza Transformers saptamana trecuta, motivand decizia ca pe o alegere de natura personala. Gurile rele spun insa ca actrita a fost data afara de regizorul si producatorul Michael Bay, care i-a intors divei “complimentul” facut cu ceva vreme in urma cand aceasta l-a comparat cu Hitler pentru felul in care se comporta cu actorii.
 
Filmarile pentru Transformers 3 au inceput luna aceasta la Los Angeles si vor ajunge pe trei continente: Europa, Asia si Africa.
 
 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea