Showbiz

#manelist #voci #selectie #dance #hi q

Un manelist la selectia Hi-Q

Incepand de luni, 22 martie, in cadrul emisiunii TV “Neata cu Razvan si Dani ”, timp de 10 editii, un juriu profesionist va alege doua noi voci pentru trupa Hi-Q.

La finalul campaniei " Buna dimineata , te succes!" vor fi selectate doua fete, care vor avea ocazia sa mearga in turnee cu trupa, vor canta pe urmatoarele single-uri Hi-Q si vor fi reprezentate de una dintre cele mai  importante case de discuri din Romania.

Pana la aceasta ora la selectie s-au inscris 30 de candidati. Desi Hi-Q are nevoie de doua voci feminine, la concurs isi incearca norocul si trei baieti, unul dintre ei fiind  un cantaret de manele care isi spune Marian Valorosu. In profilul acestuia, manelistul mentioneaza ca are 20 de ani, este din Rosiorii de Vede si este “un mare talent”.

Ascultand piesa cu care tanarul vrea sa-i impresioneze pe cei de la Hi-Q, veti descoperi insa ca acesta si-a dorit sa rada putin pe seama acestui concurs. Astfel, in locul unei inregistrari cu vocea sa, Valorosu a postat o manea cu deja clasicul Adrian Minune .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea