Showbiz

#eurovision #manele #alte-genuri

Un manelist la Eurovision

Ca in fiecare an selectia nationala Eurovision ne rezerva surprize, mai mult sau mai putin placute. Anul acesta se pare ca la Eurovision s-a inscris si un manelist : Florin Salam . Potrivit ziarului Libertatea, acesta a trimis pe adresa Televiziunii Romane doua piese. 

Spre dezamagirea fanilor dansurilor din buric, melodiile nu au absolut nicio legatura cu manelele, una dintre piese fiind o compozitie slow, iar cea de-a doua o piesa pop. Ce este interesant este faptul ca ambele melodii sunt in limba engleza , fiind compuse de Marian Coltea.

Deocamdata juriul inca nu a deschis plicurile cu piesele propuse pentru Eurovision. De-abia pe 6 februarie, odata cu postarea pe site-ul TVR a melodiilor calificate, vom afla daca juriul a ramas impresionat sau nu de cele doua cantece interpretate de Florin Salam.

Nu ar fi pentru prima oara cand un cantaret de manele participa la Eurovision. Anul trecut Costi Ionita, care o buna parte din cariera a cantat si colaborat cu artisti de gen, a participat la Eurovision cu trei piese. Ionita s-a calificat cu toate piesele in finala Selectiei Nationale Eurovision 2009 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea