Showbiz

#locuinta #vanessa paradis #filmari #the rum diary #iaht #johnny depp

Un iaht de 47 de metri - noua locuinta a lui Johnny Depp

Actorul Johnny Depp s-a mutat, impreuna cu familia – cantareata Vanessa Paradis si cei doi copii ai lor, pe un iaht de lux, anunta femalefirst.co.uk.

Motivul pentru care actorul a ales sa locuiasca pe iaht se datoreaza filmarilor noului sau proiect cinematografic - The Rum Diary .

Johnny Depp a cumparat cu aceasta ocazie un iaht de 47 de metri pe care l-a “botezat” Vajoliroja - un acronim compus din primele litere din numele sotiei sale, Vanessa Paradis, al lui si ale copiilor, Lily Rose si Jack.

The Rum Diary spune povestea scriitorului Paul Kemp (Johnny Depp) care lucreaza la o publicatie portoricana aflata in pragul falimentului si care ajunge sa fie implicat intr-un triunghi amoros. Personajul principal este inspirat chiar de scriitorul hunter s. thompson.

Johnny Depp a mai jucat intr-o adaptare dupa un roman de Hunter S. Thompson in 1998, in Fear and Loathing in Las Vegas, dar pelicula a fost considerata un esec.

Urmareste trailerul filmului Secret window, cu Johnny Depp

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea