Showbiz

#colaj #film #festival #anonimul

"Un barbat urmareste o femeie" proiectat in premiera la Anonimul

Un barbat urmareste o femeie, un film-colaj alcatuit din sapte scurtmetraje realizate de tineri regizori romani va fi proiectat in premiera in cadrul Anonimul, care se va desfasura intre 11 si 17 august, la Sfantu Gheorghe .

Regizorii autori ai proiectului Un barbat urmareste o femeie, (selectionat la Cannes anul acesta), , Paul Manolescu, Sorin Damian si Gabriel Achim, descriu in cele sapte scurtmetraje , misterul feminin vazut prin ochii barbatilor.
Fiecare pelicula are in prim-plan o alta figura feminina: o tanara parasita isi uita portofelul intr-un bar, prilej pentru barman sa o urmareasca prin Bucuresti, un medic oftalmolog urmareste o tanara pentru ochii ei frumosi, iar un barbat insoteste permanent o emigranta pe bulevardele Parisului.

Printre actorii care au participat la acest proiect se numara Dan Astilean, Madalina Ghitescu, Tania Popa, Richard Bovnoczki, dar si regizorul Catalin Mitulescu.

Proiectul a fost sprijinit de presedintele The European Independent Film Festival , Scott Hillier.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea