Showbiz

#relatie #copii #casatorie #kill bill #uma thurman

Uma Thurman vrea sa-si extinda familia

Un lucru este cert: printre vedetele americane se poarta..barza! Dupa ce Angelina Jolie a nascut gemeni in urma cu o luna, iar staruri precum Julia Roberts si Jessica Alba au declarat ca isi doresc mai multi copii, a venit si randul Umei Thurman sa iasa la rampa cu o afirmatie asemanatoare.

Actrita, in varsta de 38 de ani, a lansat indicii cum ca ar vrea sa-si extinda familia alaturi de actualul partener de viata , omul de afaceri elvetian Arpad Busson, informeaza imdb.com . Thurman si Busson se vor casatori in curand, relatia lor incepand acum un an de zile.

"Imi place la nebunie sa fiu mama. Copiii mei sunt cel mai mare dar pe care l-am primit in viata mea" a spus entuzisamata vedeta din Kill Bill, care isi doreste sa mai aiba copii. Uma are doi copii cu fostul sot, Ethan Hawke.

Chiar luna trecuta, Uma Thurman a fost nevoita sa dezminta ca ar fi insarcinata, dupa ce poze surprinse cu actrita in vacanta in Corsica au aparut in presa alaturi de zvonul ca aceasta ar putea astepta un copil.

Urmareste trailerul filmului Kill Bill cu Uma Thurman in rolul principal.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea