Showbiz

#uma thurman #casatorie #nunta #palat #printesa diana #kensington palace

Uma Thurman - pe urmele printesei Diana

Actrita Uma Thurman si logodnicul sau multimilionar, Arpad Busson, vor sa inchirieze casa printesei Diana, Kensington Palace , pentru a organiza aici petrecerea de nunta, informeaza aceshowbiz.com.

Uma Thurman a inchiriat Palatul Kensington, fosta casa a Printesei Diana, pentru a organiza aici casatoria sa cu Arpad Busson. Cuplul isi va uni destinele in fata lui Dumnezeu in iunie 2010.

" Uma vrea sa se casatoreasca ca o printesa. Ea deja a primit un inel de logodna cu un diamant de 8 karate, iar acum planuieste sa se marite intr-un palat. Uma si iubitul ei vor ca intreg palatul sa fie al lor si au inchiriat tot domeniul, astfel ca vor avea intimitatea de care au nevoie", a declarat o sursa din anturajul actritei.

Cu toate ca nu se stie data exacta a evenimentului, ceremonia va fi intr-adevar una fastoasa. Printre invitati se numara celebritati precum Sir Elton John, Sting, Claudia Schiffer sau Elizabeth Hurley.

Uma Thurman a inceput sa se intalneasca cu Arpad Busson inca din 2007, iar un an mai tarziu cei doi s-au logodit. Casatoria cu Arpad Busson este cea de-a treia pentru exotica Uma Thurman. Ea a mai fost casatorita cu Gary Oldman si cu Ethan Hawke, cu care are doi copii.

Urmareste trailerul filmului The Accidental Husband, cu Uma Thurman:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea