Showbiz

#film #michael jackson #productie #hollywood #muzica #cinema

Ultimele repetitii ale lui Michael ajung la Hollywood

Este oficial. Sony Pictures si sony music au castigat drepturile de productie pentru filmul ce va prezenta secvente din turneul final al lui Michael Jackson.

Pelicula se va intitula This is it si va avea premiera pe 30 octombrie . Filmul va fi alcatuit din scene de la repetitii si filmari din culisele pregatirilor pe care Regele Pop le-a avut in vederea turneului compus din 50 de concerte pe care trebuia sa-l sustina la Londra.

Inregistrarile au fost facute in format 3D la Staples Center si Forum-ul din Los Angeles in luna iunie. Regia filmului That is it va fi semnata de Kenny Ortega, cel care s-a ocupat si de High School Musical.  

Cei de la Sony au castigat drepturile de productie si difuzare in urma unei tranzactii cu cei de la AEG Live in valoare de 60 de milioane de dolari. Schimbul a fost aprobat de judecatorii Curtii Superioare de Justitie din Los Angeles, in decursul zilei de ieri.

Urmareste trailer-ul filmului High School Musical 3: Senior Year in regia lui Kenny Ortega

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea