Showbiz

#somnifere #deces #licitatie #fotografii #marilyn monroe

Ultimele fotografii ale lui Marilyn Monroe

Mai multe fotografii cu Marilyn Monroe , realizate cu cinci zile inainte de a muri, vor fi scoase la licitatie, informeaza Daily Mail.

Cu cinci zile inainte de a se sinucide, Marilyn Monroe a petrecut un week-end in Lake Tahoe , in statul Nevada, unde a fost insotita de Buddy Greco si Frank Sinatra. Diva arata relaxata si fericita in ultimul week-end din viata sa, in august 1962. Marilyn a petrecut alaturi de prieteni apropiati, printre care si Frank Sinatra, despre care s-a crezut ca a fost unul dintre iubitii ei.

Exista teorii conform carora diva ar fi fost obligata sa stea cat mai departe de Washington si de petrecerile mondene din aceea vreme, pentru a nu povesti despre relatiile sale cu fratii Bobby si John F. Kennedy . Moartea sa, la numai 36 de ani, a ridicat numeroase intrebari si multi cred ca a fost omorata pentru a nu face publice relatiile sale.

In aceste fotografii apare si Peter Lawford, cumnatul lui Bobby Kennedy, care se presupune ca a pacalit-o pe diva sa se sinucida. Potrivit unui raport FBI, acesta ar fi sfatuit-o sa apeleze la un truc teatral, prin care sa declanseze simpatie si publicitate pozitiva, insa a fost lasata sa moara in urma unei supradoze de somnifere. Raportul mai dezvaluie si faptul ca Bobby l-a sunat pe Peter Lawford sa il intrebe daca actrita a murit.

Initial au fost facute 36 de fotografii, insa au supravietuit numai 6. Restul erau pastrate intr-un seif la World Trade Center , dar au fost distruse in atentatele de la 11 septembrie 2001. Pianistul Buddy Greco, cel care detine aceste fotografii, le-a scos la licitatie dupa ce le-a pastrat timp de 40 de ani. Pretul de pornire al acestor fotografii este de 7.500 de dolari.
 
Urmareste trailerul filmului Unora le place jazzul:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea