Showbiz

#30 iunie #pozitie #no line on the horizon #marea britanie #clasament #top #album #muzica #concert #turneu #u2 #rock

U2 ii egaleaza pe Madonna si Rolling Stones

„ No Line On The Horizon ”, noul LP al celor de la U2 a debutat direct pe prima pozitie in clasamentele muzicale britanice la doar o saptamana de la lansare.

Acest album este cel de-al 10-lea material discografic al trupei care ajunge pe primul loc. In acest mod, rockerii irlandezi au reusit sa-i egaleze pe Rolling Stones si Madonna. Singurii care au mai mult decat ei sunt Elvis Presley cu 11 albume si The Beatles cu 15, potrivit nme.com.

De altfel, se preconizeaza ca „No Line On The Horizon” va detrona LP-ul lui Taylor Swift, intitulat „ Fearless ” care stationeaza de 11 saptamani pe primul loc in topul Billboard 200.

Mai mult decat atat, se pare ca baietii de la U2 vor demara in curand un turneu mondial pentru a promova „No Line On The Horizon”. Desi inca nu au fost dezvaluite oficial detaliile cu privire la acest eveniment, pe billboard.com au aparut informatii cum ca turneul se va numi „U2360” si va debuta pe 30 iunie, in Barcelona.

Potrivit Billboard, trupa irlandeza va concerta prin Europa pana pe 22 august, dupa care in America de Nord ( 12 septembrie ) si America de Sud la sfarsitul anului.

In plus, mai trebuie precizat ca acest turneu va avea un concept un pic diferit fata de cele pe care le-a avut pana acum U2. Membrii trupei vor canta pe o scena amplasata in mijlocul stadionului, aceasta configuratie de 360 de grade perimitand cresterea capacitatii de ocupare a locurilor cu 15-20%.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea