Showbiz

#cinema #film #serial #dolari #anatomia lui grey #csi #neveste disperate

Tyra Banks a castigat 30 de milioane de dolari

Cea mai bine platita actrita de televiziune in perioada 1 iunie 2008 - 1 iunie 2009 a fost Tyra Banks, care a castigat 30 de milioane de dolari pentru prestatia din "America's Next Top Model ", se arata intr-un top realizat de revista Forbes.

Pe cel de-al doilea loc s-a clasat Katherine Heigl din serialul Anatomia lui Grey care a castigat 18 milioane de dolari pentru rolul in care o interpreteaza pe doctorita Izzie Stevens.

Cel de-al treilea loc a revenit actritei Marg Helgenberger care a fost onorata cu 9,5 milioane de dolari pentru personajul Catherine Willows din serialul CSI - Crime si Investigatii.

Pe urmatoarele poziti s-au clasat Eva Longoria (Neveste disperate - 9 milioane de dolari ), Mariska Hargitay ( Lege si ordine : Brigada speciala - 8,5 milioane de dolari), Julia Louis-Dreyfus (Aceeasi Christine, alte aventuri - 8 milioane de dolari), Maura Tierney ( Spitalul de Urgenta - 8 milioane de dolari).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea