Showbiz

#oscar #regizor #breaking dawn #twilight

Twilight: Breaking Dawn are un regizor de Oscar

Asa cum se zvonea cu ceva timp in urma, cea de-a patra si ultima parte a seriei Twilight, Breaking Dawn , va avea un regizor distins cu premiul Oscar , scrie Associated Press.

summit entertainment a anuntat miercuri, 28 aprilie, printr-un comunicat de presa ca Breaking Dawn va purta semnatura regizorala a lui Bill Condon. Scenariul celui de-al 4-lea film al francizei nu a fost inca finalizat, dar povestea va avea in centru tot personajele interpretate de Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner.

Bill Condon a castigat un premiu Oscar pentru scenariul filmului sau din 1999, gods and monsters. Printre filmele regizate de el se numara Dreamgirls si Kinsey, iar in 2009 a fost producatorul galei Oscar prezentata de Hugh Jackman .

Cel de-al 3-lea film din seria Twilight, Eclipse, va avea premiera americana pe 30 iunie, iar in Romania va ajunge pe 2 iulie. Vezi mai jos trailerul oficial al lui Eclipse:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea