Showbiz

TVR Cultural transmite in direct gala de deschidere a Festivalului de la Cannes

Ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, editia 2008 , care are loc incepand de azi si pana pe 25 mai, va fi transmisa in direct de postul de televiziune .

De la ora 19.45, criticul de film va fi alaturi de telespectatorii cinefili pentru a le aduce cat mai multe informatii despre evenimentele de la Cannes, comentand festivitatea de deschidere. De asemenea, in fiecare seara, de la ora 23.00, TVR Cultural va prezenta telespectatorilor cele mai importante evenimentele din ziua precedenta, de la toate sectiunile festivalului in cadrul emisiunii Agenda festivalului.

TVR Cultural va transmite si gala de incheiere a Festivalului, pe 25 mai, Irina Margareta urmand sa asigure comentariul si traducerea si pentru acest eveniment.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea