Showbiz

#madonna #muzica #pop #regina pop #concert #turneu

Turneul "Sticky and Sweet" i-a adus Madonnei un nou record

Madonna a sustinut miercuri seara ultimul sau concert din turneul Sticky and Sweet . Evenimentul a avut loc la Tel Aviv , Israel. Pe scena alaturi de diva, si-a facut aparitia si fiica sa Lourdes , in varsta de 12 ani.

Dupa 16 ani de cand a sustinut primul concert in Israel, Madonna s-a intors in Tara Sfanta atat de draga ei.

"Nu ar fi trebuit sa fiu departe de acest loc atat de mult timp. De fiecare data cand vin aici, ma supraincarc cu energie. Cred cu adevarat ca Israelul este centrul energetic al lumii. Simt ca daca am putea trai in armonie in acest loc, ar putea fi pace in toata lumea", a marturisit cantareata.

La concertul de la Tel Aviv din 2 septembrie au participat peste 50.000 de fani care au cantat si dansat alaturi de diva. Acest concert a incheiat mega-turneul Madonnei, „Sticky and Sweet”, inceput in urma cu un an. Odata cu acest turneu, regina muzicii pop si-a doborat propriul record la incasari realizat in 2006.

Show-urile incadrate in „Sticky and Sweet” i-au adus Madonnei peste 400 de milioane de dolari, peste 3.5 milioane de fani fiind doritori sa o vada pe regina muzicii pop live.

Madonna - Celebration

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea