Showbiz

#bucuresti #serenade #concert #tudor gheorghe #alte-genuri

Tudor Gheorghe aduce "Serenadele din trecut" la Bucuresti

Marele maestru Tudor Gheorghe se intoarce pe scena bucuresteana aducand spectacolul „Seranada din trecut” admiratorilor din capitala.

Astfel pe 20 august, incepand cu ora 21.00, Tudor Gheorghe va interpreta la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” piesele nemuritoare cu care s-au delectat si turistii veniti luna aceasta in concediu pe litoralul romanesc.

Tudor Gheorghe reinvie veselia Bucurestiului de odinioara

Cei prezenti la Centrul Cultural din Parcul National vor avea ocazia pentru aproape 2 ore sa reasculte cantecele pe care fiecare dintre noi le-a fredonat macar o data in viata si care aduc in sufletul fiecaruia romantismul si veselia Bucurestiului de odinioara. Printre acestea se gasesc: “Femeia eterna poveste”, “Vrei sa ne-ntalnim sambata seara”, “Ce-ar fi”, “Sub balcon eu ti-am cantat o sereneda” sau “Ilona”.

Special pentru acest eveniment, se va alatura formatiei din care fac parte instrumentisti desavarsiti ca Virgil Iordache ( vioara), Floricel Gheorghe ( tambal), Liviu Preda ( braci) si Ionel Feraru ( contrabas), si prim-violonistul Vlad Stanculeasa.

Vlad Stanculeasa (24 ani) a absolvit Academia Internationala de Muzica „Yehudi Menuhin” din Gstaad – Blonay, Elvetia sub atenta indrumare a maestrilor Alberto Lysy si Liviu Prunaru, iar in prezent se perfectioneaza la Conservatorul din Lausanne la clasa profesorului Pierre Amoyal.

Vlad a fost concert-maestru si solist al Orchestrei Liceului de Muzica „George Enescu” cu care a intreprins numeroase turnee in intreaga lume. Anul trecut ( 2007), a castigat Premiul al III-lea si Premiul „Enescu” la Concursul International „George Enescu” Bucuresti.

In prezent acesta canta pe o vioara Sanctus Serafin din 1739, ce a apartinut lui George Enescu, vioara pe care marele artist roman a daruit-o, celui care i-a fost stralucit elev, violonistul Sir Yehudi Menuhin.

Biletele de 90 lei - epuizate 

La ora actuala biletele cele mai scumpe (90 lei) pentru concertul lui Tudor Gheorghe sunt epuizate. Mai pot fi achizitionate doar biletele in valoare de 50 si 70 lei. Acestea pot fi procurate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica si de la Magazinul VreauBilet din incinta Unirea Shopping Center et. 2 sau online de pe site-urile www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.

Tudor Gheorghe este un interpret de muzica folclorica si usoara, recunoscut pentru multitudinea de concerte sustinute in toata tara. Stilul abordat de Tudor Gheorghe a insufletit de-a lungul timpului generatii de romani, acesta reusind sa aduca in casele tuturor cultura si traditiile bogate ale acestei tari.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea