Showbiz

#rock #pop #tudor chirila #vama #vama veche

Tudor Chirila poate interpreta din nou melodiile trupei Vama Veche

Tudor Chirila a ajuns la un acord cu membrii fostei trupe Vama Veche . Astfel, cele doua trupe infiintate in urma despartirii din 2006, Trupa Veche si Vama, vor putea interpeta in concertele lor cantecele Vama Veche.

De asemenea, membrii fostei formatii Vama Veche (Traian Balanescu, Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Razvan Lupu si Liviu Manescu) au hotarat ca, pana la sfarsitul anului, sa lanseze un DVD cu unul dintre concertele formatiei din perioada 1999 - 2006 si care va include cele mai importante cantece, materiale video si interviuri cu membrii trupei, plus o galerie multimedia si videoclipurile formatiei.

“Exista o replica in " Once Upon a Time in America ", filmul lui Sergio Leone si suna cam asa: - La un moment dat, in viata, iti raman doar amintirile. Ma bucur ca am putut sa ajungem la o intelegere si la un acord pentru ca amintirile frumoase sa poata trai. Si ma bucur ca vom putea canta din nou cantecele la care am muncit atat de mult alaturi de colegii din Vama Veche. Intr-un fel, alt fel, povestea merge mai departe. Pentru fiecare dintre noi...”, a declarat Tudor Chirila.

Citeste si

Tudor Chirila isi ia adio de la piesele Vama Veche

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea