Showbiz

#rock #pop #tudor chirila #monden #proces #vama veche #vama #trupa veche #judecată

Tudor Chirila nu mai poate folosi cantecele Vama Veche

Tudor Chirila , fostul frontman al trupei Vama Veche, a pierdut procesul cu fostii sai colegi de trupa, Traian Balanescu, Razvan Lupu si Liviu Manescu.

Astfel, in data de 9 octombrie 2008 , Curtea de Apel Bucuresti a hotarat in procesul celor 2 parti "interzicerea utilizarii de catre parati - adica Tudor Chirila si restul trupei Vama (n.r.) - a operelor, fara consimtamantul reclamantilor".

In urma acestei pierderi Tudor Chirila si ceilalti membri ai trupei Vama, sunt obligati la plata sumei de 15.000 euro catre reclamanti plus 3000 lei, cheltuieli de judecata .

Conform declaratiilor avocatei Laura Badulescu, hotararea Curtii de Apel Bucuresti este definitiva si executorie.

In cazul in care Tudor Chirila sau ceilalti membri ai trupei sale nu respecta hotararea in cauza, fostii sai cologi vor putea sa faca apel din nou la instanta, daca piesele din repertoriul fostei trupe Vama Veche vor mai fi interpretate in continuare fara acordul lor.

Trupa Vama a luat nastere dupa scindarea grupului Vama Veche in septembrie 2006. In urma rupturii, Tudor Chirla si Eugen Caminschi au infiintat grupul Vama, iar Traian Balanescu, Razvan "Lapi" Lupu si Liviu Manescu au infiintat Trupa Veche .

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea