Showbiz

#tudor chirila #vama #monden #actiune umanitara #cancer #salvare #clinica #fonduri #bani #operatie #radioterapie #rock

Tudor Chirila ajuta o studenta bolnava de cancer

Tudor Chirila, solistul trupei Vama ajuta la salvarea Alexandrei Aron, o tanara studenta din Bucuresti de numai 20 ani care a fost diagnosticata cu o tumoare canceroasa numita ā€˛glioblastom multiformeā€¯, cea mai agresiva forma a acestei boli teribile.

Pentru a putea avea o sansa de supravietuire , tanara are nevoie de cel putin 20.000 de euro, suma necesara pentru un tratament cu radioterapie si alte interventii chirurghicale. Se pare ca medicii din Romania se gasesc in imposibilitatea de scoate toata tumoare. Ca atare este nevoie de ajutorul specialistilor din afara.

Momentan sunt avute in vedere o clinica din Turcia care nu a estimat inca niste preturi si una din Hanovra, unde interventia chirurghicala ar costa 40.000 de euro si radioterapia, 10.000.

Tudor Chirila, implicat in aceasta actiune umanitara , a postat si pe blogul sau personal un anunt prin care roaga pe toti cei care pot sa ajute la salvarea Alexandrei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea