Showbiz

#oasis #trupa #destramare

Trupa Oasis s-a destramat

Este oficial: Noel Gallagher a parasit trupa Oasis , informeaza aceshowbiz.com.

Intr-o declaratie postata chiar pe site-ul trupei, Noel Gallagher spunea:

“Cu tristete si regret va anunt ca am parasit trupa Oasis. Lumea va intreba probabil de ce am facut acest lucru, insa pur si simplu nu mai puteam lucra nici macar o zi alaturi de Liam”.

Inainte de a parasi trupa, cei doi frati au avut o altercatie inainte de a urca pe scena unui festival de la Paris.

“Trupa Oasis si-a anulat concertul iarasi, cu doar cateva minute inainte de a intra pe scena. Cei doi s-au certat groaznic. Liam i-a facut praf chitara lui Noel”, a declarat o sursa.

Dupa anuntul de despartire, trupa si-a anulat concertele pe care urma sa le sustina la importante festivaluri din Europa.

“Imi cer scuze celor care au cumparat bilete pentru concertele din Paris, Konstanz si Milano”, a mai spus Noel in declaratia sa.

“Suntem foarte tristi de ruptura trupei Oasis. Neintelegerile dintre cei doi frati au inceput anul acesta. Noel se plangea mereu ca s-a saturat de atitudinea fratelui sau, care este arogant, nepoliticos si lenes ”, a declarat purtatorul de cuvant al trupei.

Oasis - Falling Down

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea