Showbiz

#holograf #trupa #disc de aur #album #piese

Trupa Holograf a primit un nou Disc de Aur

Vineri, 10 iulie, trupa Holograf a primit in cadrul ultimei editii a emisiunii Happy Hour de la Pro Tv un nou Disc de Aur .

Casa de discuri MediaPro Music a decernat multdoritul premiu celor 5 holografi pentru vanzarile albumului Primavara incepe cu tine, un material discografic de colectie ce contine 15 dintre cele mai frumoase balade interpretate de Holograf inca de la lansarea trupei, plus o piesa noua , primavara incepe cu tine.

"Primavara incepe cu tine" este un album gandit ca o deschidere, ca un nou inceput in activitatea trupei Holograf. Cu piesa noua, care da si numele discului si cu o colectie dintre cele mai frumoase cantece ale grupului, albumul face o punte intre nou si vechi, subliniaza ce e important in trecut si semnaleaza noul ce urmeaza sa vina”, povestesc cei de la Holograf.

Albumul contine piese precum Fara ea, N-am stiut, Vine o zi, Sa nu-mi iei niciodata dragostea, Dincolo de nori sau Si dragostea mea, in total 16 piese pentru 70 minute de muzica de exceptie.

Presupus ca o avangarda pentru un urmator album de conceptie, Primavara incepe cu tine demonstreaza ca motoarele trupei nu s-au oprit si ca o serie noua de cantece isi cauta drumul catre public.
 
Holograf - Esti asa frumoasa
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea