Showbiz

#rock #bon jovi #jon bon jovi #monden #proces #despagubire #accident #concert #sally allen

Trupa Bon Jovi, din nou la judecata

Trupa Bon Jovi a fost data in judecata de o englezoaica care afirma ca un membru din anturajul grupului a lovit-o cu masina, la un concert sustinut de formatie, in 2006.

Victima, Sally Allen , era pe vremea aceea supervzioarae locului unde s-a tinut concertul. Aceasta marturiseste ca s-a ales cu o fractura la genunchi, ruptura de ligament si mai multe leziuni interne de pe urma acestui accident.

Vinovat de toate acestea se face Kevin McDonnell, membru al echipei ce se ocupa cu securitatea trupei. In momentul acela, barbatul conducea o masinuta golf cand a observat ca un incendiu a izbucnit in zona VIP. Barbatul a dat fuga sa-si protejeze clientii. Se pare ca Sally Allen statea in calea lui, astfel ca, acesta neputand sa o ocoleasca s-a gandit sa sara cu masina peste ea.

Acum, femeie cere despagubiri de 400 de mii de dolari, pentru perioada de recuperare in care n-a mai putut lucra.

Membrii trupei Bon Jovi nu au recunscut insa incidentul. Frontman-ul grupului, Jon ( foto ), declarand ca McDonnell nici macar nu mai face parte din staff-ul formatiei.

Componentii Bon Jovi nu sunt insa la primul contact cu sala de judecata . Aceasta este a 2-a oara in ultimele 2 luni cand acestia sunt chemati in fata judecatorului pentru a da socoteala. Data trecuta au fost acuzati de plagiat si li s-a cerut 400 miliarde de dolari.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea