Showbiz

#narcotango #concert #bucuresti #amfiteatrul mihai eminescu

Trupa argentiniana Narcotango va concerta in Bucuresti

In premiera in Romania, trupa argentiniana Narcotango va concerta pe 23 iulie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu , din Parcul National . Concertul incepe la ora 21.00.

Trupa Narcotango este cunoscuta pentru muzica lor care impleteste ritmurile pasionale ale tangoului traditional argentinan cu un sound electro modern.

Invitati speciali la eveniment sunt dansatorii argentinieni Cecilia Piccinni si Alejandro "Lucho" Lucero, un cuplu in miscarile carora se regaseste esenta tangoului traditional, alaturi de elemente ale tangoului modern, intr-o mixtura de dinamism si senzualitate .

Biletele pot fi procurate din Retelele Carturesti, Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Sala Polivalenta si online pe ticketpoint.ro, Myticket.ro, bilete.ro. Pretul unui bilet este de 100 de lei.

Accesul la Amfiteatrul Eminescu se face prin Strada Arhitect Harjeu dinspre Bulevardul Basarabia sau prin Strada Vasile Cristescu dinspre Soseaua Mihai Bravu. Cd-urile si DVD-urile Narcotango se vor gasi la un stand special amenajat la intrarea in incinta.

Narcotango - Vi luz y subi

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea