Showbiz

#incasari #tropic thunder #the dark knight #ben stiller #comedie #box office #actiune

Tropic Thunder se bate cu iepurasul casei

Comedia de actiune, Tropic Thunder , in regia lui Ben Stiller , a ocupat pentru a doua saptamana consecutiv primul loc in -ul american de weekend, informeaza variety.com

Filmul cu Ben Stiller, Robert Downey Jr. si Jack Black in rolurile principale, a reusit sa incaseze 16 milioane de dolari in weekend, surclasand o alta comedie, The House Bunny, cu Anna Faris, care s-a pozitionat pe locul al doilea in clasamentul incasarilor.

Locul al treilea in box office -ul american a fost ocupat de filmul de actiune Death Race, cu Jason Statham in rolul principal. Filmul spune povestea unui om inchis pe nedrept intr-un penitenciar extrem de dur, care se inscrie intr-o cursa mortala, o competitie fara prea multe reguli, al carei castigator are parte de premiul suprem: libertatea.

The Dark Knight a ocupat de abia pozitia a patra dupa ce timp de 4 saptamani consecutiv a facut legea in box office-ul de peste ocean. Filmul lui Christopher Nolan a strans pana acum nu mai putin de 489 milioane USD.

Urmareste trailerul comediei Tropic Thunder.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea