Showbiz

#tropic thunder #iron man #ben stiller #jack black #sequel #robert downey jr.

Tropic Thunder nu va avea o continuare

Actorul Robert Downey Jr neaga zvonurile conform carora se pregateste o continuare a comediei Tropic Thunder , informeaza femalefirst.co.uk.

Tropic Thunder
, care a fost lansat in septembrie, anul trecut, il prezenta pe Robert Downey Jr. in pielea actorului Kirk Lazurus, care trebuia sa joace rolul unui soldat afroamerican.

Downey Jr a pus sub semnul intrebarii abilitatea de a intrece sau atinge standardele setate de primul film. “Filmul ar incasa bani, dar probabil nu va fi la fel de bun.”

Pentru rolul sau din Tropic Thunder, actorul a fost onorat cu nominalizari la premiile Oscar si Globurile de Aur , pentru "cel mai bun actor secundar". Filmul a incasat, in ciuda controverselor, aproape 200 de milioane de dolari.

Tropic Thunder, din a carui distributie mai fac parte actorii Jack Black, Ben Stiller si Nick Nolte, a fost atacat de 22 de grupuri de persoane cu dizabilitati din Statele Unite pentru ca a folosit in mod repetat cuvantul “ retardat ”.

Downey Jr. va juca in pelicula lui Guy Ritchie - Sherlock Holmes, dar si in seqelul Iron Man 2 . Ambele vor intra in productie anul acesta. Drama The Soloist va intra in cinematografe in luna aprilie.

Urmareste traileru filmului Iron Man, cu Robert Downey Jr.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea