Showbiz

#alte-genuri #tricky #concert #bucuresti #26 noiembrie 2008

Tricky la Bucuresti pe 26 noiembrie


Artistul britanic Tricky va concerta la Bucuresti pe data de , anunta Fundatia Culturala Phoenix, organizartorul concertului. Show-ul este programat sa aiba loc la Sala Palatului, incepand cu ora 20.30.

Biletele costa intre 60 si 100 de lei si pot fi cumparate incepand cu 18 septembrie online – ”' si “Protection”, a inceput sa isi descopere o maniera proprie de a face muzica. A urmat o serie de albume deschisa de “Maxinquay"' (1995 – Island), scris cu intentia declarata de a face muzica asa cum nimeni nu facuse pina atunci. “Maxinquay”' este considerat inca unul dintre cele mai inovatoare si importante albume din anii '90.

Colaborari cu Bjork si Neneh Cherry

Tricky a raspuns notorietatii si succesului atrase de primul album cu un sound din ce in ce mai agresiv si eclectic, greu de clasificat, care ii reflecta personalitatea si atitudinea. Cunoscut pentru stilul vocal subtil, aproape soptit, Tricky recunoaste ca de multe ori scrie versuri dintr-un punct de vedere feminin. “As vrea sa pot cinta ca Janis Joplin sau . Dar nu pot. Asa ca am nevoie de voci feminine”. De-a lungul timpului, Tricky a colaborat cu muzicieni foarte diferiti ca Bjork, Alanis Morisette, Neneh Cherry, PJ Harvey , Mos Def , Garbage , Damon Albarn (Blur) sau Alison .

Anul aceasta, Tricky a fost invitat, ca de obicei, de cele mai importante festivaluri de muzica din Europa si Statele Unite – Werchter, , Bonaroo, Glastonbury etc. Tricky va fi insotit la Bucuresti de 5 muzicieni - chitara electrica, bas, tobe, samplere/clape si backing vocals. Desi in turneele precedente avea o prezenta scenica mai degraba discreta, de data aceasta Tricky promite un show plin de energie si un amestec echilibrat intre piese noi si vechi.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea